Puheenjohtajan palsta

DIGIAIKAAN ON SIIRRYTTY

Tänään oli puheenjohtajalla oma digikouluttautumispäivä. Varapuheenjohtaja Reke kävi oppastamasssa kotisivujen saloihin. Kyllähän sinne mahtuu yhtä ja toista. Jospa kuitenkin näin aloittelevana "digikansalaisena" pysyttelen näissä pienemmissä ympyröissä.Tämä puheenjohtajan palsta on koulutuksen saavutus.... Vau! Ja kuviakin ehkä osaan jo siirtää. Täytyy vaan ottaa niitä kuvia, on sitten mitä siirrellä ja tallentaa.

Ja menoahan riittää hyvnkin, sunnuntaina "porina piiri", tiistaina tulevalla viikolla isokerho bingon merkeissä ja sitten tätä digiohjausta. Kaikki vain joukolla rientoihin mukaan! 

Jospa puheenjohtaja nyt aktivoituisi ja ainakin kerran viikossa lausuisi "painavat" sanansa tällä palstalla. Siis odotttelemisiin. Kaija

 

VIIKON VARRELTA (9.2)

Uusi viikko on taas haasteita täynnä. Viime viikolla olikin jo melkoista meininkiä. Hallitus kokoontui tiietaina pohtimaan kevään asioita. Tapahtuma ista alkaa  26.2 kun porukka lähtee Revontuleen etsimään ILOA KEVÄÄSEEN ja heti seuraavana päivänä koululaisten hiihtolomaviikon tapahtuma kuntotalolla. Talkooväkeä sinne kaivataan.

Bingoakin pelattiin viime tiistaina ja tunnelma oli erittäin tiivis, voittajat kyllä saivat kahvinsa. Mutta ne digilaitteet teettävät töitä. Paikalla oli melkoinen joukko "avuntarvitsijoita". Ohjausta jatketaan aina isokerhon jälkeen ja tarvittaessa myös henkilökohtaisella pyynnöllä. Ohjaukset tapahtuvat Kalle-salilla. Ottakaapa yhteyttä! Eiköhän tästäkin selvitä.

 

VIIKONLOPPU TÄYTTÄ TOHINAA

Lauantaina 15.2 kunnantalon valtuustosalissa oli liiton jäsenhankintakampanjan "lähtölaukaus". Jäsenistöä oli paikalla ihan kiitettävästi, ei tarvinnut hallituksen jäsenten toisilleen hankkeesta turista. Taas kertaalleen käytettiin markkinapuheita uusien jäsenten saamiseksi kerhoihin. Miehiä kaivataan lisää... siis miehet kavereita haastamaan!! Kädentaidotkerhossa miehet voisivat toimia vaikka "emäntinä" kahvia keitellen ja keskustelua ylläpitäen.

Välillä kävimme nauttimassa AABaceryn makoisat kahvit ja voisilmäpullat. Kello 13 jatkettiin "Verkosta virtaa" tapahtumalla. Pikalla oli taas reilu 30 henkilöä. Tietoa tuli ohjauksien ajankohdista ja miten opastajiin saa parhaiten yhteyttä. Videokeilauspelissa Hannu Palenius ja Terttu Nieminen palkittiin, molemmilla sama tulos... tietoa ei ole mikä se voittotulos oli. Juha Viitanen voittajat kuitenkin julisti.

Sunnuntai olikin sitten VIIHDE - iltapäivä. Ei koskaan ole ollut kerhossa näin tiivis tunnelma. Nuorisoa edusti Pietari Vähäjylkkä ja vierailijoita Korpilahdelta Hannun laulukaveri Matti. Laulu raikui ja pelipöydällä liikkui rummikuppinappuloita. Kahvit, pannarit ja pullat tekivät kauppansa. Ei sateisen harmaa keli lannistanut lauluntaitajia. Oikein oli riemukas iltapäivä. Näin tällä kertaa!

DIGIAIKA ON NYT SUOSITTUA

Jo on monta viikkoa tätä karateenia vietetty, kohta voi seinät tulla liiaankin lähelle. Hyvää mieltä ja positiivista asennetta on yritetty pitää yllä erilaisin keinoin. On kuultu lauluja puhelimen välityksellä, tuo karaoketervehdys oli oikein hauska. Miehet jatkakaa!Joka viikko voisi laulaa meidän ikääntyneille jäsenillemme, joita emme ole tavanneet koko keväänä.

Rivitanssiryhmä on treenannut virtuaalisesti ja ihan "luonnossakin". Meitähän on 8, joten harjoittelu ulkoilmassa sallitaan. Mitä pidemmälle tämä tekemättömyyden tila jatkuu, ei voi kyläillä, ei voi isolla joukolla tavata, sitä ankeammaksi olo voi muuttua. Mutta nythän on tulossa kevät ja kärpäsiä (itikoitakin luultavasti) niin se voi elämää piristää. Nyt miettimään hyviä keinoja kansalaisten piristämiseksi. Kaikkea emme voi yhdistyksen nimissä järjestää, mutta yksittäisinä henkilöinä kaikki voivat osallistua ja kertoa ainakin vinkkejä mitä mukavaa voisi ilolla tehdä! Vappukin on tulossa. Siis ilmapallot ja serpentiinit matkaan kylällä pyörhdät!

ILOA KEVÄÄSEEN

 

 

 

 

 

 

 

Tanssiporukka kunnantalolla
Rivitanssijat Äänekoskella
Uudet paidat